Beställt

Besställde hem dess två godbitar här om dagen, klänningarna alltså, inte modellerna. Tyckte min garderob behövde uppdateras lite på klänningfronten.
Denna har jag gått och väntat på att köpa i över en månad, jag hade inte pengar innan lönen och jag ville göra slut på mitt dåvarande smink först. Men seg som jag alltid är så dröjde det 2 veckor efter lönen anlände innan jag till slut beställde hem den. Är ett Contouring kit från smashit som har en näst intill kritvit highlighter, med andra ord, nästan lite för mörk för min hudfärg atm hehe. Tror den kan bli skitbra i alla fall! Bara ny foundation och blush så har jag i princip uppdaterat hela min sminkväska senaste veckan! 

Date night

Hade en liten hemma dejt med Noah igår där jag bjöd på trerätters och en liten överraskning. Det var en del av hans födelsedags present när han fyllde för några månader sedan som bara tog en liten stund innan den blev av hehe. Efter maten och efterrätten bunkra vi upp oss med ostbågar och hemmagjord glass (matkoma delux) och tittade på Hobbit 3. Det var verkligen supermysigt och jag somnade senare i hans knä när vi låg i soffan och tittade på kvällens andra film. Min fina kille, kan inte med ord beskriva hur mycket jag tycker om honom<3

New in

En primer från smashbox, brukar inte använda primer så tänkte det var på tiden. 
real techniques borstar som jag köpte på H&M, lite dyrare än att beställa på nätet men värt det ändå för att få dem direkt. 
En ny liquid eyeliner då jag tappat bort min förra, annars så räcker den superlänge. Den är vattentät, rinner inte och håller sig svart (blir inte grå efter ett tag) hela dagen. Det andra på bilden är min favorit mascara som hade tagit slut så jag behövde en ny, den bästa jag har testat i alla fall till mina fransar.