Glass på frukt och bär

Jag är inte säker på att det ens går att kalla det glass då det inte innehåller något som glass gör. Inget tillsatta smakämnen, inget tillsatt socker, inga tusentals kalorier. Egentligen är det inte annat än den frysta kvarg smoothien jag la upp här på bloggen tidigare menmen. Jag anser det som glass i alla fall, den nyttiga varienten.
 
Allt du behöver: Hallon, valfri yogurt, kvarg, 
ananas, banan, en tom burk, en mixer
 
 
Jag mixade allting i en vanlig bunke och hällde sedan över det i vaniljglass byttan ni ser till höger på översta bilden och satte sedan in den i frysen. Svårare en så är det inte, ett nyttigt och gott glass alternativ.
 
Receptet jag hittade på vart efter:
2 bananer
4-5 dl frysta hallon
2 dl vanilj kvarg
4 skivor burk ananas
3 dl samoa yoggi orginal yoghurt 
 

Ett tips är i alla fall att ta ut den ur bunken 30-40 min innan man äter den annars är den för hård (teori testad)

Min fina kille fyllde 18

Noah fyllde 18 igår så jag passade på att överasska honom lite med frukost på sängen och ballonger. Vi hade studidag så jag lät honom i alla fall sova fram till halv 11 innan jag väckte honom med lite fin falsksång som skrämde katten. Själv smög jag upp ur sängen vid halv 9 för att hinna med allt. Det blev pankkakstårta med sirap och hallonsyllt samt smoothie. Jag smög runt på övervångingen med låg musik i öronen och enbart Noahs katt Izor som sällskap, var faktiskt mysigare än vad det låter. Att granera tårtan var inte mitt starkaste ögonblick i livet men förhoppnignsvis är det tanken som räknas, och såklart, smaken. 
 
 
Några av Noahs kompisar kom över på förmiddagen för att gratta och sen på kvällen drog vi ut och åt på Pizzahut med Noahs föräldrar. Deras pizzor är farligt goda och doggybagen vi tog med hem var tom en timme efter att vi klev innanför dörren, oupsi. 
 

Är så glad att jag har Noah verkligen, han får mig att må bättre även om allt är skit och jag blir verkligen lycklig av honom. Han kvalar lätt in i kategorin "bästa pojkvän" älskar honom <3
 

Liknande inlägg