Örebro kaoset

Det senaste dagarna har det varit kaos i Örebro med massa bord utplacerade längst hela Drottninggatan och alla torg. Många bussar har tagit konstiga vägar och det har varit svårt att tagit sig fram i princip överallt där hindersmässan har tagit plats. Jag brukar inte ge mig ut bland vimlet av människor under just denna mässa, inte den här årstiden. Noramarken där det är varmt och skönt välkomnar jag med öppna armar men hindersmässan i Örebro? Nej jag brukar inte vara ett särskilt stort fan! 

Gick upp i morse och började plugga innan jag ens klev upp ur sängen, vi må ha ledigt men vi har fortfarande massa läxor. Jag gjorde mig i ordning för att vid klockan 1 åka in till stan för att möta upp Noah. Det var dags att bryta trenden att hålla sig borta från mässan. Vi vandrade omkring lite, köpte lite godis, kollade lite på allt möjligt och det var riktigt mysigt! Hann också med att köpa en present till min kära syster som fyller 20 på söndag samt hinna hälsa på några välbekanta ansikten innan jag och Noah begav oss hem till mig i Ervalla. Vi har i princip slappat sen dess. Bjuder på en liten slö bild på oss och önskar er alla en bra fredagkväll!

Kvarg smoothie

Har långledigt den här helgen med egentlig start idag. Vi har två brytdagar då man ska få chansen att ha utvecklingssamtal på en av dessa två. Jag hade mitt idag så ser egentligen inte idag som någon superledig dag för fick åka in vid 9 till skolan bara för att inse att jag tagit fel på tiden på en timme så blev att sitta och plugga lite istället. Hade mitt utvecklingssamtal och det gick bra, känner att jag ligger hyfsat till i de flesta ämnena i alla fall så är rätt så nöjd, ställer lite för höga krav på mig själv för att vara helt nöjd.

Åkte efter samtalet och tränade på Friskis och Svettis ett pass för att sedan åka hem, plocka lite i mitt rum, kolla lite film, göra lite gott att äta (äggröra och kvarg smoothie ) åka och sola solarium samt plugga lite till.

Ja det var min torsdag, hur var eran?
 
 

Summer of 69'

Älskar vintern och snön men när de ska regna var och varannan dag så att det blir slask så fort snön lagt sig tillrätta, för att sedan förvandlas till is, ja då kan de fan kvitta! Vill ha tillbaka sommaren, värmen, sena sommarkvällar och inga måsten eller krav så långt ögat når!