New in

Nly shoes köpta från members.com

Klocka och armband från Ur och Penn / 298kr 
 BH från Twilfit / 299kr
Nly shoes köpta från members.com
Poncho från Mango / 499kr
 
Köpte även i stockholm en topp från River Island, en parfym, ett läppglas och läpppenna, lite ringar och morsdagspresent. Fick även precis hem två linnen samt två klänningar jag beställt men lyckades inte ta några bra bilder på något av plaggen så bilderna kommer upp när de används istället!

Biokväll

Gårdagen var underbar! Till och börja med hade jag bara en lektion som hade ett väldigt bra besked ang mitt betyg i Tyska. Jag åkte hem efter en kort runda på stan där jag införskaffa en ny bh (som jag är dökär i för tillfället) och lite andra småsaker. Vid 6-tiden hämta Noah upp mig med bilen och vi begav oss till stan för att äta på Jensen vid sju. Min fina hade sedan bokat platser på biopremiären av en film, som jag jättegärna ville se, vilket jag inte hade någon aning om så det var en trevlig överraskning han bjöd på. Filmen hette San Andreas och jag tyckte den verkligen var sjukt bra! Efter bion tog vi en liten promenad innan vi åkte hem till Noah och sov där till långt in på lördagen (idag). 

Jessie J

I onsdags morse fick jag ett sms som löd "du känner inte för att skippa skolan imorgon och dra till stockholm för att se Jessie J?" Jag antar det inte är så svårt att förstå vad jag svarade. Samma dag pratade jag med mina lärare och igår drog jag och Mathilde 07.35 från Örebro. 
 
Det var Jessie J's första konsert i Sverige och den hölls på Gröna Lund i Stockholm. Vi stod nästan längst fram och konserten var bara så himla bra. Fick några bilder också men mest stod vi bara och dansa med, var verkligen hur bra som helst!!