Back to the 90's

Igår firade vi vår underbara vän Moa som hade bestämt sig för att fylla 18. Vi firade det med en tillbaka blick till det årtiondet hon föddes under, dvs. festen hade 90-tals tema. Det var verkligen superkul och jag fick träffa några nya snygga ansikten att prata lite med, samt återse gamla vänner! 
 
Sen jag köpte min kamera och började fota mer så har jag blivit ombedd att ta med den lite då och då så precis som på nyår så agerade jag lite fotograf under kvällen vilket jag inte hade något emot alls. Det känns bra att gå med kameran runt halsen och fånga saker på bild som skulle glömts bort dagen efter. Men glömsk som jag är så glömde jag kameran hemma hos Noah så bilder kommer upp först lite senare från kvällen. Har docck lite bilder på Spice Girls som Moa så snällt hade bokat åt oss! Lite före och efter showen, dock har jag inte tagit bilderna själv.
 
 
Om ni brukar stalka min blogg har du kanske insett att designen är ändrad och ja, jag är medveten om att den inte är den snyggaste. Hade ett PRO-tema på prov en månad och den månaden har nu lidit mot sitt slut. Hoppas ni överlever ändå! Ska förmodligen köpa PRO lite längre fram men blir som tidigast om en månad när jag får min nästa månadspeng!
 
Nu går också min blogg att följa med bloglovin! Tryck antingen på länken eller plustecknet under mitt namn till vänster (datorversion) bredvid instagram symbolen!
 
Följ min blogg med Bloglovin
1 N:

skriven

Åh vad kul! :D

Svar: Det var det verkligen! :D
Emma

2 fredrikkarlsson.blogg.se:

skriven

Sjukt söta!

Svar: Haha ja visst är dom! Så går det när ens killkompisar äntligen får leva ut sina drömmar!
Emma

3 Line:

skriven

Hahahah!

4 Emelie:

skriven

haha va roligt! Älskar temapartyn!

Kommentera här: