10 saker att göra när man är sjuk!

Första dagen, alternativt dagarna (beroende på hur dåligt tålamod man har och hur lätt man blir uttråkad) som man är sjuk hittar man ofta på saker att göra. Dvs. sova, äta och sova lite till. Allt beror ju på hur pass sjuk man är också, ligger man hemma i 40 graders feber så upprepar man förmodligen sova-äta-sova processen lite oftare än om om man är lite mildare sjuk. Hur som helst så blir i alla fall jag väldigt uttråkad när jag är sjuk så tänkte göra en lista på 10 saker man kan passa på att göra när man är sjuk!
 
Titta ikapp en serie/börja titta på en serie
Vilket tillfälle är bättre? Man har många ensamma timmar framför sig, man kan lika gärna ha ett mål, t.ex att se klart den där serien man lagt undan så länge eller börja se en ny man hört ska vara bra. Att följa och titta på serier tar tid, men när man är sjuk är tid allt man har. 
 
Titta på massa disneyfilmer
Det är sällan man känner sig så ömklig som när man ligger hemma i feber. Då kan man lika gärna begrava sig i disneyfilmer, gamla som nya och gråta till de sorgliga delarna och le till de glada. 
 
 
Ladda ner nya spel på mobilen
Man hinner aldrig spela mobilspel längre med läxor hit och dit, kompisar som ropar och annat som upptar ens tid. Mobilspel är en sådan onödig sak att prioritera framför allt sånt så ja, när är ett bättre tillfälle att spela än när ingen drar i en? Jag blir som beroende av mobilspel när jag börjar få slut på saker att göra.
 
Rensa bilder på mobilen 
Behöver jag säga något mer? något bland det tråkigaste att göra att sitta och radera alla de dåliga bilderna som man av någon anledning haft kvar allt för länge. Man slarvar med att rensa i början så är man helt plötsligt uppe i 3000 bilder, hur gick det ens till?
 
Rensa på datorn
Snäppet värre. Alla bilder man någonsin sparat ner, alla dokumet man sparat med bara några ord i samt all musik. Allt sparat på typ 1000 ställen när man varit för lat för att radera eftersom och istället bara kopierat och sparat undan. Allt som tar så mycket plats men som är så svårt att minska ner, för sparade man verkligen den där bilder på två ställen eller fanns den bara på ett? 
 
Göra ett träningschema
Man blir alltid så motiverad när man är sjuk av att ta tag i sig själv, att när man sen blir frisk bli den där hälsogurun som tränar och blir fit osv... sen vet vi ju alla att man inte känner sig lika målinriktad sen när man blir frisk så då hamnar det lilla pappret med löften i papperskorgen. Emma dribblar... tar sikte... och hon skjuter!! det blir måååål, ingen träning den här gången heller!!

Käka massa onyttigt
Du har en plan, du har ett träningsschema, varför inte unna sig lite gott innan man börjar med hårdträningen
 
 
Plugga!
Det mår vara sjukt tråkigt men man hamnar också sjukt mycket efter av att vara sjuk så för att inte VILJA vara sjuk mer pga av plugg man har så borde man passa på att  plugga när man är sjuk. Man kan ju öppna boken i alla fall och titta på några sidor, det är tanken som räknas.
 
Sova
Behöver jag säga mer?
 
Äta
Behöver jag säga mer?
1 Nathalie Isaksson:

skriven

Älskar Disney! och onyttigheter. Haha denna listan påminner en del om min vardag när jag är mitt emellan arbetspassen. Jobbar natt, vaknar på eftermiddagen och segar fram tills det är dags att dra sig till jobb igen innan 23.

2 Amanda Duvenäs:

skriven

Verkligen ett jättebra inlägg med bra tips! :)

Svar: Tack vännen! :)
Emma

3 Rebecca:

skriven

Bra tips! disneyfilmer är underskattat ;)

Svar: Ja verkligen! :)
Emma

4 Sofia Wigen:

skriven

Jättebra tips! :)
SV: Tack så mycket för kommentarerna, blir jätteglad! :) Jag redigerar i Photoshop CC, köpte det för 1200kr (ca) för 1 år.

Svar: Tack du! :) Shit vad dyrt! får väl se om de blir värt det i framtiden! :)
Emma

5 Zina:

skriven

Bra tips! :)

Svar: Tack du! :)
Emma

Kommentera här: